Story Events – Wedding & Event Planner pune totul în mișcare.

Suntem o echipă diversă, rapidă și bine organizată, visătoare și meticuloasă, tehnici și atenți la fiecare detaliu, dar cu un singur scop comun: să ne asigurăm că totul este perfect.

În spatele fiecărui eveniment se află zeci de ore de planificare, liste lungi cu sarcini de îndeplinit. Cu toate provocările și obstacolele inevitabile care apar, echipa noastră este cea care face totul posibil.

Pentru fiecare eveniment, fiecare poveste este unică și irepetabilă, iar noi suntem aici pentru a face ca acele momente să fie cu adevărat speciale

Vă invităm cu drag să ne contactați și să descoperiți cum putem face evenimentul dvs. cu adevărat special!

În 2023, am adus un strop de prospețime în Craiova cu un concept inedit: Nunta de Scurtmetraj, un eveniment special creat cu gândul la viitorii miri. Este o versiune actualizată a tradiționalelor târguri de nunți, dar cu un aer modern și plin de inovație. De ce este considerat actualizat? Ei bine, nu doar că mirii au avut ocazia să cunoască diverse servicii de nunta, dar au și experimentat și savurat aceste servicii pe viu.

La eveniment, am avut parte de prezentări spectaculoase de rochii de mireasă, degustări delicioase pentru candy bar și open bar, demonstrații de dans al mirilor, și multe altele. Am creat un spațiu în care viitorii miri să poată simți atmosfera magică a propriei nunți înainte ca aceasta să aibă loc.

Ne-am propus să transformăm Craiova într-un oraș plin de informații prețioase pentru cuplurile care își plănuiesc nunta. Suntem bucuroși să anunțăm că Ediția a II-a a Nuntii de Scurtmetraj va avea loc în toamna anului 2024. Suntem nerăbdători să îi întâmpinăm pe toți cei interesați în această călătorie plină de descoperiri și inspirație pentru nunta perfectă!

Fie că sunteți la începutul procesului de organizare a nunții sau deja ați făcut pași semnificativi, echipa Story Events Wedding & Event Planner este alaturi de voi.

Distribuie:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cele mai accesate

Ultimele postări

Cum alegem incaltamintea de nunta

Alegerea încălțămintei potrivite pentru nunta depinde de mai mulți factori, cum ar fi stilul nunții, locația evenimentului, lungimea rochiei și confortul personal.

Sfaturi pentru mirease

Înainte de a te lăsa copleșită de alegeri, costuri și posibilități nenumărate, citește aceste sfaturi pe care fiecare mireasă ar trebui să le cunoască.

Primeste ultimele noutăți

Abonați-vă la buletinul nostru informativ săptămânal

Primiți notificări despre articole noi

Sfaturi și idei pentru organizarea nunții tale

Informatii de contact

Suntem si aici:

Lasă un mesaj