Felicitări! Ești proaspăt logodită și dornică să te scufunzi în planificarea detaliilor zilei cele mari.
Planificare
1. Stabiliți data! Asigurați-vă că lăsați suficient timp pentru planificarea detaliilor și coordonarea furnizorilor. O listă de verificare a nunții vă poate ajuta să păstrați sarcinile și calendarul în ordine.
2. Schițați un buget. Stabiliți bugetul astfel încât să știți cu ce lucrați de la început.
3. Luați în considerare ora din zi. Poate exista un moment al zilei care se potrivește cel mai bine cu personalitățile, stilul de petrecere, bugetul sau lista de invitați a celuilalt semnificativ.
4. Petrecere de nuntă. Niciodată nu este prea devreme să ceri și să obții angajamentul.
5. Furnizori de cercetare. Luați câteva reviste de nuntă locale și accesați net pentru a afla ce este acolo.
6. Întrebați în jur.Cereți câțiva prieteni sfatul lor și ce au învățat din planificarea propriei zile speciale.
7. Cei pe care îi iubești. Asigurați-vă că persoanele care sunt importante pentru dvs. știu cum ați dori ca acestea să fie incluse.
8. Luați în considerare dimensiunea nunții. Va fi o întâlnire mare sau o adunare mai mică și mai intimă?
9. Ajutor necesar. Cei dragi întreabă cum pot ajuta? Creați o listă online de sarcini utile și permiteți-le să se înscrie și să ajute cât pot.
Locație/Locație/Atmosferă
10. Rezervați în avans. Multe locații fac rezervări cu mult timp în avans. Restrângeți o listă scurtă și faceți vizite cât mai curând posibil!
11. De aici până acolo. Luați în considerare distanța de călătorie între ceremonie și recepție.
12. Plan de rezervă. Locație în aer liber? Luați în considerare influențele vremii și aveți întotdeauna un „Plan B”.
13. Frumos „Așa cum este”. Decorul nu e lucrul tău? Găsiți un loc frumos care are deja aspectul care vă place.
14. Decor de sezon. Dacă vă căsătoriți în apropierea unei sărbători sau în altă perioadă specială a anului, asigurați-vă că întrebați dacă locația va fi decorată într-un mod special.
15. Mâncare și băuturi.Întrebați despre permisele de banchet și despre nevoile de licență pentru alcool. Nu presupune nimic!
16. Luați în considerare fluxul camerei. Îți vei dori un spațiu în care te vei putea amesteca și amesteca cu oaspeții cu ușurință.
17. Cere recomandari! Vedeți dacă locația dvs. are recomandări pentru alți furnizori, deoarece probabil că aceștia au funcționat bine în trecut.
Lista invitaților
18. Vorbește despre asta. Este o conversație de început cu logodnicul tău. Stabilirea unei liste de invitați poate deveni FOARTE complicată dacă nu setați parametri.
19. Oaspeți călători? Luați în considerare câți oaspeți din afara orașului va trebui să planificați.
20. O mulțime de locuitori din afara orașului? Luați în considerare organizarea de activități pentru weekend sau câteva zile în jurul zilei mari, astfel încât aceștia să poată întâlni pe alții și să le viziteze.
21. Discutați despre nevoile familiei. Cine vrei să implice în ceremonie, recepție etc.? Stabiliți așteptări clare încă de la început.
22. Salvează drama. Gestionați problemele de familie cu har. Luați conversații cu cei cărora ar trebui să li se reamintească să lase problemele personale deoparte pentru o zi.
23. Agenți sub acoperire. Nu este nerezonabil să „desemnezi” un prieten de încredere să țină un ochi pe un oaspete pe care îți faci griji că nu scapi de sub control.
24. Tine oamenii la curent. Creați un site web de nuntă unde puteți posta detalii importante pe care oaspeții vor trebui să le cunoască.
25. Hoteluri. Este întotdeauna plăcut pentru cuplu să stabilească opțiuni de hotel și să blocheze camere pentru oaspeți.
26. Mesaj de bun venit. Întâmpinați oaspeții care călătoresc la hotel cu pungi de cadou care includ câteva delicii simple sau câteva informații despre locația în care vizitează.